HET VERHAAL ACHTER

Over ons

De Javaan indo food

Welkom bij de Javaan in Oudeschans. Centraal gelegen in het midden van het kleinste vestingdorp van nederland aan de Voorstaat 21.

Over Ons

Javaan in Oudeschans

Ik ben Paul en bijna 25 jaar geleden begonnen met Javaans eetcafé in de stad Groningen. Het horecavak stroomt al sinds mijn vijftiende door mijn bloed. Naast het eetcafé droomde ik van een nieuwe zaak in de provincie Groningen. In april heb ik mijn oog laten vallen op het mooie karakteristieke pand aan de Voorstraat. Samen met mijn vriendin Rosanne en onze teckel Bowie zijn we gaan wandelen in Oudeschans. We waren meteen gecharmeerd van het dorp met zijn mooie uitstraling, fijne sfeer, natuur en vriendelijke, gastvrije bewoners.

Over Ons

Javaan in Oudeschans

Na twee maanden verbouwing en renovatie zijn wij dan ook heel blij onze gasten te mogen verwelkomen. Wanneer je ons restaurant binnenloopt zorgen de houten tempelwachters en een oude Indonesische prauw voor een warme en gezellige sfeer. We hebben een liefde voor het prachtige horeca vak en zullen je dan ook met open armen ontvangen en zorgen voor een fijn verblijf.
Na je wandeling of fietstocht kun je overdag terecht voor een kop koffie, lunch en een borrel. ’s Avonds serveren wij gerechten uit de traditionele Indonesische keuken.

Ons restaurant is ook geschikt voor een bruiloft, feest, verjaardag of vergadering personeelsfeest tot 45 personen. Vier je je feest liever thuis of op een andere locatie, dan kunnen wij de catering, eventueel met foodtruck, voor je verzorgen. Check deze site https://deindischecatering.nl voor meer mogelijkheden.

REVIEWS

WAT KLANTEN ZEGGEN